Download document

SAUVILLER, RafBorgerokko maffia

…..
En daarmee werden de gebeurtenissen in Antwerpen – de diefstal van de 200 kilo en de afrekening voor het Crowne Plaza – deel van de lange lijst van botsingen, moordaanslagen en afrekeningen die al sinds 2011 woeden binnen de Nederlandse drugsmaffia en waarbij ondertussen al tientallen – hoofdzakelijk Marokkaanse – overvallers en drugstrafikanten van kant zijn gemaakt.

…..
Aan de Turnhoutsebaan zie je die veranderende lokale economie vertaald in het straatbeeld. De oude, autochtone handelspanden en bedrijfjes zijn hier en daar nog wel aanwezig, maar ze zijn duidelijk op de terugweg en steeds meer in de minderheid. Ze zijn vervangen door de uniforme en zeer in aanbod beperkte commercie van de parallelle en criminele econome: de nachtwinkels, bruidswinkels, belwinkels, shoarmatenten en coiffeurs stapelen zich op, terwijl op de rijweg de patsers met opgeschoren koppen in BMW’s, Audi’s en Mercedessen de omgeving onveilig maken met hun lak aan de verkeerscode (…)

…..
En dan zijn er de theehuizen. Allemaal, zonder uitzondering, spuuglelijke holen zonder enige decoratie, met kale ramen, lege vuile muren en rauwe belichting. En paar van deze etablissementen hebben weinig uitnodigende terrassen waar uitsluitend mannen in groepjes samenscholen. Hier worden vrouwen niet getolereerd.

….
De Nederlandse provincie Noord-Brabant, meer nog dan Limburg, is nu het centrum van de wereldproductie van xtc en amfetamines, en de Noord-Brabanders werken allemaal zonder uitzondering in België. Miljoenen euro’s aan misdaadgeld stromen op deze manier van België naar Zuid-Nederland en belanden daar in de zakken van Hollandse criminelen die de labs controleren .

…..
(Frank) Bovenkerks wetenschappelijk werk werd in de sociologische kringen op wel heel eenvoudige wijze weggewuifd: dat er meer dan gemiddelde georganiseerde drugscriminaliteit bestaat bij Turken en kampers, is gewoon niet waar. Of misschien is het wél waar, maar dan is het niet de schuld van de Turken en de kampers, maar van de Nederlandse overheid die deze mensen discrimineert en werkloos houdt.

…..
(De haven van Antwerpen) is een onoverzichtelijk, zich voortdurend uitbreidend gebied, dat gewoon niet serieus is af e schermen. In oppervlakte is Antwerpen nu al het grootste havencomplex van de wereld.

…..
Het werkterrein van de cocaïnesmokkelaars in de haven van Antwerpen bevindt zich dan ook in de eerste plaats op de zogenaamde fruitkaaien, waar de containerschepen met exotisch fruit aanmeren en die door de Zuid-Amerikaanse drugskartels wordt gebruikt om hun cocaïne naar Europa te brengen.

…..
Een anonieme bron bij de Antwerpse lokale politie bevestigt dat: ‘Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat huurhuizen in Antwerpen worden gebruikt voor het op grote schaal kweken van wiet door criminele organisaties. Meestal leidt het onderzoek naar Nederland, waar heel wat Marokkanen in de kweek en in de handel zitten. Die gangsters uit Nederland maken in Antwerpen gebruik van tussenpersonen.’

…..
De grote truc van de Nederlandse Mocromaffia en de Marokkaanse cocaïnecriminelen in Borgerhout is hun dubbele nationaliteit. Ze zijn zowel Nederlander of Belg én Marokkaan. Het bezit van twee apart paspoorten maakt het hen bijzonder makkelijk. Want aan de ene grens laat je het ene paspoort zien, aan een andere grens het andere en de autoriteiten hebben dan het raden waar je zit en wat je aan het uitvreten bent. Marokkaanse criminelen plegen misdaden in Nederland en België en als het ze hier te heet onder de voeten wordt, verdwijnen ze naar Marokko. Daar leven ze ongestoord in grote luxe met het misdaadgeld dat ze vaak cash naar het noorden van Afrika rijden en wanen ze zich onschendbaar. Want Marokko levert in normale omstandigheden zijn onderdanen niet uit.

…..